Gemeente Meerssen | Wandeling vanuit Hoeskamer Ulesjtraote

Nieuwsbericht Wandeling vanuit Hoeskamer Ulesjtraote

Gepubliceerd op: 29 juli 2022 09:25

Hoeskamer Ulesjtraote, logo
Bericht van de hoeskamer Ulesjtraote

Op donderdag 4 augustus gaan we weer wandelen vanuit de hoeskamer Ulesjtraote. We vertrekken om 13.30 uur en maken een wandeling van ongeveer 5 km in een rustig tempo.

IVN-natuurgids Wim Derks neemt u mee en zal u laten zien dat de zomer echt begonnen is. We gaan alvast op zoek naar planten die we kunnen gaan plukken voor het maken van de Kroedwusj. Gezelligheid en samen bewegen staan voorop. Het is dan ook de moeite waard om deel te nemen. Bovendien is deelname gratis en aanmelding is niet nodig. Na afloop drinken we samen nog gezellig een kopje koffie/thee of fris (€ 1 per consumptie). Goed stevig schoeisel is aan te raden. De hoeskamer Ulesjtraote heeft een aparte ingang naast Gemeenschapshuis d'n Huppel.

EXTRA wandeling

Noteer donderdag 11 augustus alvast in uw agenda. Dan is er een extra wandeling (ook vertrek vanuit de Hoeskamer om 13.30 uur) met als doel bloemen te plukken voor de Kroedwusj, die wij gaan bundelen met het blauwe Maria-lint. Maandag 15 augustus is het hoogfeest van Maria ten Hemelopneming.