Gemeente Meerssen | Walking Football van start vanaf 1 juli 2021

Nieuwsbericht Walking Football van start vanaf 1 juli 2021

Gepubliceerd op: 22 juni 2021 14:50

Zaterdag 18 juni was de brainstormlunch over Walking Football. Projectleider Hanneke van Bunde Beweegt zorgde voor een smakelijke, gezonde lunch en Frank van RKUVC zorgde voor een lekker kopje koffie voor erbij. Als introductie werd er een kort filmpje over Walking Football getoond.

Meerssen beweegt - RKUVC - Bunde Beweegt

Walking Football

Walking Football, de naam zegt het al: wandelvoetbal, is een aangepaste vorm van voetbal gericht op 55-plussers. Hierbij is rennen niet toegestaan en zijn het veld en de teams kleiner. 

Daarna stelde iedereen zich voor. De wensen van de aanwezigen werden geïnventariseerd en al snel kwam er een heel concreet plan uit: Wij gaan starten! We beginnen op donderdag 1 juli 2021 om 10.00 uur op het park van RKUVC in Ulestraten. Vanaf dan zullen wij wekelijks op de donderdag samen komen om een balletje te trappen.

Heb jij interesse om mee te komen doen?

Het team bestaat nu uit 7 mannen en 2 vrouwen. En we kunnen nog uitbreiding gebruiken, dus mannen en zeker ook vrouwen uit heel Meerssen (en omgeving) zijn van harte welkom.

Geef je op door een mailtje te sturen naar hanneke.philipsen@planet.nl of bel op 06-29026328. Contactpersoon vanuit RKUVC is Frank van Rooij: info@rkuvc.nl.

Twijfel je of wandelvoetbal wat voor je is, kom dan geheel vrijblijvend een keer een kijkje nemen op de donderdagochtend. Bewegen is belangrijk. Ongeacht je leeftijd en wij combineren bewegen met samen lol maken op t veld en natuurlijk samen een kopje koffie na afloop!