Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht VVV Servicepunt heeft primeur met eerste nieuwe toeristische bewegwijzeringborden

Gepubliceerd op: 02 mei 2019 12:05

Toeristische bewegwijzering
Meerssen wil een gastvrije gemeente zijn voor haar inwoners en bezoekers. Een van de mogelijkheden dat te benadrukken is het aanbrengen van toeristische bewegwijzering in de vorm van de bruin/witte bordjes. Het VVV Servicepunt in Bloemenhuis de Zonnestraal had onlangs de primeur. Recent werd namelijk de nieuwe bordjes voor het VVV Servicepunt aangebracht. Eigenaar Edwin Smeets en wethouder Toerisme Luc Volders zijn blij met de plaatsing van de nieuwe borden.

Laat zien hoe mooi onze gemeente is

Luc Volders: "Net als voor het VVV servicepunt kunnen borden voor andere toeristische ondernemingen of objecten worden geplaatst. Ook voor u als ondernemers kan dit een unieke kans zijn om uw zaak onder de aandacht te brengen. Zo kunnen we samen laten zien wat voor moois ons gemeente allemaal te bieden heeft!"

Interesse in toeristische bewegwijzering?

Bent u toeristisch ondernemer en wilt u uw onderneming voor bezoekers goed vindbaar maken door middel van bewegwijzering? De afhandeling van aanvragen toeristische bewegwijzering is uitbesteed aan Bureau Revis Verkeerstechniek BV. Voor meer informatie over de kosten van de bewegwijzering en het indienen van een aanvraag kunt u contact opnemen met dit bureau via:

telefoon 0413-379633
e-mail: info@revis-veghel.nl

Voor informatie kunt u ook contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl