Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Vul de JOGG vragenlijst in!

Gepubliceerd op: 13 november 2018 13:00

JOGG Meerssen
Gemeente Meerssen is sinds april 2016 aan de slag met Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Het doel van JOGG is om gezond eten, gezond drinken en bewegen voor jongeren gemakkelijk en leuk te maken. Dit doen we samen met onder andere de scholen. Want wij zijn samen ervan overtuigd dat fitte kinderen die lekker in hun vel zitten, het leuker op school vinden en betere resultaten behalen.

Eerste meting

Bij de start van Jongeren op Gezond Gewicht hebben we ouders een vragenlijst laten invullen om een beeld te krijgen van beweeg- en voedingsgewoonten van onze basisschoolleerlingen. Nu zijn we benieuwd of we al effecten van de JOGG aanpak bij de leerlingen zien, en daarom herhalen we het onderzoek.

Tweede meting

In de week van 12 november worden vragenlijsten uitgedeeld aan de kinderen op de basisscholen. De vragenlijsten kunnen tot uiterlijk woensdag 28 november ingeleverd worden op school (anoniem) in de inleverbox. Het invullen kost ongeveer 10 minuten van uw tijd. We willen graag alle ouders oproepen om de vragenlijst in te vullen!

Win een springkussen!

De school met de meeste ingevulde vragenlijsten krijgt van JOGG Heuvelland voor één dag een springkussen geplaatst op het schoolplein! Dus doe allemaal mee!