Nieuwsbericht Vrijwilligersprijs!

Publicatiedatum: 20 april 2017 12.40 uur

Logo Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen
Op zaterdag 10 juni gaan in Meerssen de poorten open van het gemeentehuis voor (aspirant) vrijwilligers(sters), vrijwilligersorganisaties en mantelzorgers(sters)! Ontdek de vele facetten van het vrijwilligerswerk van nu en de toekomst en ervaar het samenwerken aan toekomstbestendige en krachtige vrijwilligers(organisaties) in Meerssen. Tijdens deze dag staan vier begrippen centraal: ontmoeting, verbinding, inspiratie en waardering!

Vrijwilligersprijzen

Tijdens de Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen op 10 juni 2017 worden er tussen 16.00 en 18.00 uur een drietal vrijwilligersprijzen uitgereikt. Een prijs voor:

  1. Dé vrijwilligersorganisatie van Meerssen 2017;
  2. Dé vrijwilliger(ster) van Meerssen 2017 en;
  3. Dé jeugdige vrijwilliger(ster) van Meerssen 2017 (tot 23 jaar).

Kent u of bent u iemand die deze prijs verdient?
Stuur dan uiterlijk 19 mei 2017 een e-mail naar communicatie@meerssen.nl onder vermelding van aanmelding vrijwilligersprijs Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen op 10 juni 2017. Geef in uw e-mail aan:

  • De naam en contactgegevens van de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die deze prijs volgens u verdient;
  • Voor welke prijs u diegene wilt aanmelden (1, 2 of 3).
  • Waarom deze persoon of organisatie volgens u de prijs verdient (goede onderbouwing);
  • Contactgegevens van degene die we kunnen benaderen als uw aanmelding bij de eerste drie is geselecteerd.

Het team Samen-Doen!, een team van vrijwilligers met diverse achtergronden uit diverse kernen van Meerssen, zal als jury optreden en de winnaars selecteren. De contactpersonen van de uiteindelijke top 3 zullen eind mei 2017 worden bericht.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie en/of nadere details over de Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen op 10 juni? Kijk dan op deze website (rubriek Zorg en Welzijn -> Samen-Doen! Vrijwilligersdag) of bezoek de Facebookpagina Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen. Ook kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC) via telefoon 14 043 of stuur een e-mail aan info@meerssen.nl.