Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Voortgang werkzaamheden Pastoor P. Stevensstraat en Pastoor A. van Coelmontstraat Meerssen

Gepubliceerd op: 03 mei 2019 12:50

werk in uitvoering
De Pastoor P. Stevensstraat en Pastoor A. van Coelmonstraat gaan op de schop. De gemeente maakte afgelopen periode in overleg met de bewoners een plan om beide straten aan de pakken. Belangrijk aandachtspunt hierbij was het verbeteren van de toegankelijkheid van beide straten. Op maandag 1 april is de eerste schop de grond in gegaan
.

Update

De werkzaamheden in de Pastoor P. Stevensstraat vorderen gestaag. De regenwaterriolering ligt er voor 2/3 deel in. Voor het weekend is het straatwerk tot aan huisnummers 9-10 gereed. De komende weken gaat de aannemer verder met het aanbrengen van het laatste stukje riool richting de Pastoor M. Sterckenstraat. Aansluitend wordt hier ook het straatwerk verder doorgetrokken.

De aannemer is ondertussen ook al gestart met de rioleringswerkzaamheden in de Pastoor A. van Coelmontstraat. Het werk is ongeveer tot halverwege de straat gevorderd. De komende weken wordt ook hier het riool verder aangelegd en start de aannemer met het aanbrengen van de klinkerverhardingen.

Planning

De werkzaamheden verlopen voorspoedig. De werkzaamheden duren naar verwachting t/m 14 juni 2019.