Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Vitaal ouder worden-markt op 14 september in Meerssen

Gepubliceerd op: 21 augustus 2019 12:25

vitaal ouder worden markt
Woont u in de gemeente Meerssen, bent u al wat ouder en wilt u zo lang mogelijk vitaal blijven? Bezoek dan de Vitaal Ouder worden markt op 14 september van 11.00u tot 16.00u in gemeenschapshuis de Stip aan de Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen. Hier stelt een aantal organisaties zich aan u voor en kunt u workshops volgen.

Verschillende kraampjes

Vitaliteit kan op verschillende manieren worden bevorderd. Daarom is het aanbod tijdens de markt zeer gevarieerd. Zo zijn er kraampjes van bijvoorbeeld organisaties die lichamelijke gezondheid bevorderen, maar ook van groepen die lekkere maaltijden kunnen leveren. Ook aan de mantelzorgers is gedacht.

Workshops

Er worden tevens workshops gehouden. Een fysiotherapeut en buurtzorg geeft om 11.30 uur een presentatie over hoe u valpartijen kunt voorkómen. Mensen van het Rode Kruis gaan om 14.30 uur in gesprek over hoe u zich voorbereidt op nare risico's in en rond het huis. Denk hierbij aan brand, stroom- of gasuitval, inbraak en andere kleine ongelukken.

Meer informatie

Entree en hapjes zijn gratis. Wanneer u deze markt graag wilt bezoeken, maar u heeft geen vervoer, bel dan naar Hanneke Philipsen (projectleider van Bunde beweegt): 06-29026328. Zij zorgt vervolgens voor vervoer van en naar de Vitaal ouder worden-markt.