Nieuwsbericht Verkiezingsavond in De Stip

Publicatiedatum: 19 maart 2018 09.00 uur

verkiezingen
Op woensdag 21 maart 2018 kunt u weer uw stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Door te gaan stemmen, bepaalt u mee wie de gemeente Meerssen de komende vier jaar bestuurt. Stemmen is de makkelijkste manier om uw steentje bij te dragen aan hoe onze gemeente geregeld wordt. Dus noteer woensdag 21 maart in uw agenda en ga stemmen!

Verkiezingsavond in De Stip

Op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de gemeente een verkiezingsavond in De Stip (Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen). Jong & oud: iedereen is van harte welkom. De zaal van De Stip gaat open om 20.30 uur. Uiterlijk 01.00 uur wordt het de avond afgerond. 

Voorlopige uitslag per partij

Op deze avond worden de tussenstanden gepresenteerd. Wij nemen mee in de wijze waarop de telling en de verdeling van de zetels in zijn werk gaat. Omdat ook deze keer met het rode potlood wordt gestemd, moeten alle stemmen na sluiting van de stembureaus handmatig worden geteld. De eerste tussenstanden worden niet eerder dan 22.30 uur verwacht. Het betreft hier dan (voorlopige) uitslag per partij. De (voorlopige) uitslag per kandidaat kunt u een dag later raadplegen op www.meerssen.nl.

Live TV-uitzending

Meer Vandaag verzorgt vanuit De Stip een avondvullende live tv-uitzending tijdens de verkiezingsavond van 21 maart. De uitzending begint om 20 uur. Uitzendkanalen: Ziggo 47, KPN 1337, Telfort 2062 of 598, XS4ALL 598.

Meer informatie

Raadpleeg de speciale Verkiezingspagina's op www.meerssen.nl (Politiek & Organisatie).
Of bel het gemeentelijke Klant Contact centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl