Nieuwsbericht Verkiezing Innovatieprijs 2015 - breng uw stem uit!

Publicatiedatum: 18 november 2015 14.00 uur

Innovatieprijs

VVV Zuid-Limburg reikt in 2015 voor de achtste keer de prijs uit voor de meest innovatieve ondernemer. Gedurende het hele jaar is VVV Zuid-Limburg op zoek geweest naar ondernemers die zich wisten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen en diensten binnen de toeristisch-recreatieve sector.

De Top 5 kandidaten voor de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015 zijn door de vakjury geselecteerd en tevens op 15 oktober jongstleden bezocht. 'Mystery House' en 'Continium, Columbus en Cube' zijn uiteindelijk - na juryberaad - uitverkoren om direct een plek in de finale te veroveren.

Kandidaten

'Camping Vinkenhof' in Schin op Geul, 'Project de Groene Ring' in Stein en 'Stichting Openluchttheater Valkenburg' in Valkenburg blijven nog in de race om de Innovatieprijs. Breng vóór 30 november uw stem uit via de Innovatieprijs-pagina op de VVV-website. Elke stem telt! 

Winnaar bekend op woensdag 20 januari

De drie finalisten worden vervolgens weer voorgelegd aan de vakjury. De deskundige vakjury kiest uit deze Top 3 de winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Zuid-Limburg op woensdag 20 januari 2016 in het Holland Casino te Valkenburg.