Nieuwsbericht Vergunningparkeren in de Vauwerhof

Publicatiedatum: 06 maart 2017 14.35 uur

In de Vauwerhof in Meerssen kunt u sinds 1 maart 2017 alleen nog parkeren met een parkeervergunning. Dit beleid is in samenspraak met bewoners tot stand gekomen.

Wat houdt het nieuwe parkeerbeleid Vauwerhof in?

Het nieuwe parkeerbeleid in de Vauwerhof betekent dat in de openbare parkeervakken (blauwe vakken) op de Vauwerhof alleen nog auto's mogen parkeren die een parkeervergunningskaart  'Vauwerhof' (met kentekenvermelding) of een bezoekerskaart 'Vauwerhof' (Vo of Va met huisnummervermelding) achter de voorruit hebben liggen.

Parkeren Vauwerhof

De 24 parkeerplaatsen onder de huurwoningen Vauwerhof 3 t/m 19 en 31 t/m 47 zijn voorzien van een beugel en behoren toe aan de 24 huurwoningen Vauwerhof 3 t/m 19 en 31 t/m 47 en 2 t/m 12. Dit zijn géén openbare parkeerplaatsen meer.

Controles

Er vinden momenteel regelmatig controles plaats op het nieuwe vergunningparkeren in de Vauwerhof. Van 1 maart t/m 20 maart delen we alleen waarschuwingen uit. Na 20 maart krijgt u een boete als u zonder vergunning parkeert op de Vauwerhof.

Bloembakken

Tegenover de woningen Vauwerhof 30-38 plaatsen we half maart bloembakken om het fysiek onmogelijk te maken daar auto's op het trottoir parkeren. Dit komt hier vaak voor. Buiten de parkeervakken parkeren is niet toegestaan.

Evaluatie

De gemeente evalueert het parkeerbeleid op de Vauwerhof na een half jaar. Uw opmerkingen, suggesties of tips zijn dan uiteraard van harte welkom.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl