Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Verenigingen van Eigenaren kunnen VvE Zonnecoach advies vragen over zonnepanelen

Gepubliceerd op: 27 augustus 2018 12:35

VvE-zonnecoach
Appartementencomplexen hebben vaak grote daken. Toch zien we weinig Verenigingen van Eigenaren (VvE) met zonnepanelen. Hoe kunnen we dat veranderen? Laat de VvE Zonnecoach komen! Vanaf nu gratis beschikbaar in Limburg.

Opwekking van zonnestroom is een prima manier om een VvE te verduurzamen. Bovendien wordt daarmee energierekening van de VvE verlaagd. Toch vinden VvE's het vaak moeilijk om zonnepanelen te installeren. Ze hebben te weinig technische en juridische kennis in huis of lopen vast in de besluitvorming. De VvE Zonnecoach helpt de VvE van begin tot eind: deskundig, persoonlijk en onafhankelijk.

Zonnepanelen

Werkwijze

De werkwijze is eenvoudig. Een VvE meldt zich aan op de website en een Zonnecoach neemt contact met ze op. De coach stelt een adviesrapport op en adviseert het bestuur. Natuurlijk betrekt het bestuur iedereen bij de plannen. De VvE Zonnecoach organiseert een informatieavond voor de leden en geeft tekst en uitleg bij de voorstellen. Ook de selectie van leveranciers en de beoordeling van offertes zijn onderdeel van de service. Ook hier komt zijn/haar onafhankelijkheid en deskundigheid goed van pas.

Kennis van zaken

De VvE Zonnecoach is een initiatief van Enexis Groep en belangenorganisatie VvE Belang. De coaches hebben verstand van de techniek én van financiële en juridische zaken. Daarnaast weten ze als geen ander hoe ze appartementseigenaren in beweging kunnen krijgen. Met deze coach haalt u een onafhankelijke, deskundige adviseur in huis, die maatwerk levert voor uw VvE. En dat geheel gratis.

Aanmelden?

Wilt u als Veneiging van Eigenaren weten wat de VvE Zonnecoach voor u kan betekenen?  Op www.vvezonnecoach.nl kunt u een intake doen.