Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Vaststelling bestemmingsplan In 't Riet uitgesteld tot september 2019

Gepubliceerd op: 10 mei 2019 13:10

In 't Riet
Het gebied (incl. gebouwen) van gemeenschapshuis de Kleiaove, de gymzaal en de voormalige basisschool In 't Riet in Geulle krijgt een andere invulling. Het voormalig schoolgebouw zal worden omgevormd tot een multifunctioneel centrum voor zorg-, maatschappelijke, sport-, commerciële, horeca- en/of culturele activiteiten. In het project ontstaat een unieke combinatie van deze functies. Naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan ontving de gemeente een aantal zienswijzen. Omdat we willen proberen tegemoet te komen aan deze zienswijzen, stellen we de besluitvorming uit tot september.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan In 't Riet heeft ter inzage gelegen van 7 februari t/m 20 maart 2019. In deze periode organiseerden de gemeente, Rendiz BV en Zorg&Co een informatieavond. Hier werd het plan toegelicht. Ruim 85 belangstellenden waren hierbij aanwezig.

Besluitvorming in september

De gemeente ontving een aantal zienswijzen naar aanleiding van het Ontwerpbestemmingsplan. Omdat zowel de gemeente als ook Rendiz BV en Zorg&Co draagvlak onder de inwoners van Geulle erg belangrijk vinden, willen we proberen het plan op punten aan te passen en waar mogelijk tegemoet te komen aan deze zienswijzen. Omdat we dit zorgvuldig willen doen, stellen we de besluitvorming over het bestemmingsplan uit tot september. De vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad schuift hiermee op van 27 juni naar 26 september.