Nieuwsbericht Vanaf 4 oktober: extra afsluiting door herinrichting Viaductweg & Terblijterweg Maastricht

Publicatiedatum: 03 oktober 2017 11.25 uur

Om het verkeerssysteem rondom de Geusselt compleet te maken, richt A2 Maastricht sinds begin september de Viaductweg en Terblijterweg opnieuw in. Het werk duurt 7 weken en gebeurt in fasen om de overlast voor verkeer te beperken. Forse verkeershinder is echter onvermijdelijk. Lokaal en regionaal autoverkeer naar en vanuit de omliggende wijken krijgt te maken met afsluitingen en omleidingen.

Tot 23 oktober niet linksaf bij Geusselt

Vanaf 4 oktober start fase 2 van het werk en komt er - naast de afsluitingen uit fase 1 - een extra afsluiting bij voor autoverkeer. Tot maandagochtend 23 oktober kan verkeer komende vanuit het noorden (Eindhoven/Heerlen) bij kruispunt Geusselt niet links afslaan naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Houd rekening met extra hinder en drukte op de omleidingsroutes.

Geusselt

Geen hinder voor doorgaand verkeer

Voor doorgaand noord-zuidverkeer (en andersom) op de A2/N2 (tunnel) is er geen hinder. Ook autoverkeer tussen de A2 en het stadscentrum kan altijd doorgaan over de viaducten bij kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg.

Meer info

Lees meer over de herinrichting, de verschillende fasen en de verkeersmaatregelen die nodig zijn op de website van A2 Maastricht: www.a2maastricht.nl/viaductweg.