Nieuwsbericht Vacature Coördinator KCC (m/v) (0,8 fte)

Publicatiedatum: 04 januari 2018 13.35 uur

Vacature
Meerssen is een sfeervolle en aantrekkelijke woongemeente in Zuid-Limburg, met veel voorzieningen en een rijke historie. De gemeente Meerssen bestaat uit de woonkernen Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten en telt ca. 19.500 inwoners. De gemeentelijke organisatie telt 119 medewerkers, onder aansturing van drie afdelingshoofden.

In het kader van de dienstverlening en organisatieontwikkeling zijn de kwaliteit en betrokkenheid van het ambtelijk apparaat een belangrijk item. De samenleving verandert continu en dat vraagt ook van ambtenaren de kunde om mee te gaan in de ontwikkelingen. De kernwaarden van de organisatieontwikkeling zijn richtinggevend voor het invullen van het vakmanschap en de aanpak voor de verdere kwaliteitsontwikkeling van de ambtelijke organisatie. Deze kernwaarden zijn dat wij er samen zijn voor de inwoners, we werken klant- en tegelijk vraaggericht, we stellen ons flexibel en professioneel op naar de inwoners die om (integrale) zorg en dienstverlening vragen. We geven de mogelijkheden van dienstverlening en de grenzen daarvan waar nodig aan. Als resultaatgerichte organisatie bieden wij interessant en boeiend werk dat op daadkrachtige wijze uitgeoefend bijdraagt aan het welzijn van de inwoners. Daarnaast bieden wij ruimte voor initiatief en ontplooiing en hebben wij marktconforme- en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Voor de afdeling Samenleving (cluster Klant Contact Centrum / KCC) zijn wij op zoek naar een:

Coördinator KCC (m/v) (0,8 fte)

De coördinator KCC is verantwoordelijk voor de coördinatie van complexe werkprocessen, -ontwikkeling en -advisering. Is belast met het realiseren van een correcte en efficiënte uitvoering van de taakstelling van het team, zodanig dat afstemming plaatsvindt met andere teams, afdelingen en ketenpartners en met de doelstellingen van de gemeente.

Wat ga je doen?

De taakinhoud in hoofdlijnen:

 • Je bent operationeel en functioneel verantwoordelijk voor het KCC en de doorontwikkeling van de dienstverlening.
 • Je adviseert het afdelingshoofd, het  MT en het bestuur binnen de gemeente met betrekking tot de integrale bedrijfsvoering en de gemeentelijke dienstverlening en anticipeert op landelijke ontwikkelingen.
 • Je creëert urgentiebesef in de organisatie en draagvlak voor veranderingen en vernieuwingen op het gebied van een klantgerichte dienstverlenende cultuur.
 • Je initieert waar nodig projecten en definieert de projectplannen, richt de projectorganisatie in, stelt budgetten op en bewaakt acties.
 • Je draagt zorg voor de uitvoering van de P&C-cyclus binnen het KCC.
 • Je coacht, stimuleert en faciliteert medewerkers.
 • Je onderkent wijzigingen in de aard van het proces, anticipeert hierop en draagt zorg voor informatie en instructie aan de medewerkers van het KCC.
 • Je speelt een prominente rol in het kwalitatief versterken van de cluster KCC.

Wat vragen wij?

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk op een open, directe wijze.
 • Je neemt snel soms lastige beslissingen en weegt daarbij alle belangen af.
 • Je blijft kalm en rustig in turbulente, chaotische of spanningsvolle situaties.
 • Voor deze functie is een verklaring omtrent gedrag van toepassing.

Wat bieden wij?

Het is een tijdelijke functie voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren volgt een vaste aanstelling. In deze functie werk je 32 uren inclusief ADV.

De functie is ingedeeld in functiefamilie dienstverlening met bandbreedte A + oplegprofiel coördinator (salarispeil per 1-1-2018: min. € 3.080,- tot max. € 4.541,-) op basis van een fulltime dienstverband.

Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren, meer informatie of solliciteren?

Heeft deze advertentie je belangstelling solliciteer dan uiterlijk 17 januari aanstaande uitsluitend online via www.igom.nl en richt je brief en CV aan:

Gemeente Meerssen
t.a.v. mevrouw Lydia Wijnands
Postbus 90
6230 AB Meerssen

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 23 januari 2018. De uitnodiging voor deze gesprekken ontvang je op vrijdag 19 januari 2018.

De tweede ronde gesprekken vinden plaats op donderdagochtend 25 januari 2018.

Heb je behoefte aan meer informatie over deze functie, neem dan contact op met het afdelingshoofd Samenleving Paul van den Hurk op telefoon 14 043.