Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Uw parkeervergunning: wat gaat er veranderen?

Gepubliceerd op: 15 november 2018 12:45

Parkeren
Heeft u een parkeervergunning van de gemeente Meerssen? Dan gaat er een aantal zaken veranderen. Een parkeervergunning heet vanaf nu een 'ontheffing betaald parkeren'. Maar er verandert meer.

Per post

In voorgaande jaren moest u steeds zelf een nieuwe parkeervergunning aanvragen bij de gemeente. Vanaf nu sturen wij u deze parkeervergunning (ontheffing betaald parkeren) voor  het einde van het jaar automatisch per post toe. De precieze geldigheidstermijn en locatie waarvoor deze geldt, staan op de ontheffing. Ook de regels die hiervoor gelden sturen wij u per post toe.

Wijzigingen doorgeven

Bewoners met een ontheffing betaald parkeren ontvangen eind 2019 automatisch een nieuwe ontheffing voor het jaar 2020. Verandert in de tussentijd het kenteken van uw voertuig of wijzigt uw adres? Geef dit dan meteen aan ons door. Dit kan door middel van het wijzigingsformulier op onze gemeentelijke website www.meerssen.nl.

Heeft u geen internet? De medewerkers van ons Klant Contact Centrum (KCC) kunnen u een papieren wijzigingsformulier per post toesturen. Bel hiervoor telefoon 14 043.

Ik wil geen ontheffing. Wat moet ik doen?

Wilt u geen ontheffing meer? Stuur de ontheffing met begeleidende brief meteen aan ons retour. Schrijf op de brief 'Ik zie af van deze 'ontheffing betaald parkeren'. Voorzie de brief van de verzenddatum en uw handtekening.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC):  telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl