Gemeente Meerssen | Ut Zaelke Bunde gesloten

Nieuwsbericht Ut Zaelke Bunde gesloten

Gepubliceerd op: 24 december 2021 15:50

Bericht van Ut Zaelke van Bunde Nu Samen

De persconferentie van zaterdag 18 december jl. strooide roet in het eten: ons voornemen om op de laatste maandag en donderdag voor de Kerst onze vaste bezoekers te verrassen met een lekker sneetje kerstbrood bij de koffie of thee kon helaas niet doorgaan. Goede raad was in dat geval niet duur. We kochten gewoon nog enkele kerstbroden bij, schreven voor al onze regelmatige bezoekers een mooie kerstkaart en deelden op maandag en dinsdag 45 pakketjes kerstbrood uit!

Ook schonken wij aandacht aan onze vrijwilligers. Voor het tweede jaar op rij kunnen wij hen niet bedanken voor hun inzet door het organiseren van een gezellige 'dank-je-wel'-avond. Als Stuurgroep staan we steeds versteld van het grote aantal vrijwilligers dat zich zonder op de voorgrond te treden zich inzet voor onze Bundese gemeenschap. Voor al die – vaak onzichtbare – hulp zeiden wij dank middels een kleine attentie.

Graag zetten wij bij deze onze vrijwilligers zonder namen te noemen in het zonnetje:

  • De dames en heren die wekelijks of in elk geval geregeld boodschappen doen voor anderen, mensen thuis bezoeken of vervoeren van de Wilgenhof naar huis v.v.
  • De heren van ons klussenteam Sjruufke los en onze vaste klusjesman in Ut Zaelke
  • De dames van het Taalcafé
  • Onze steun- en toeverlaat bij ICT-problemen
  • De aanjaagster van het Jeu-de Boulen
  • De dames van het herstelteam Dräödsje los, bloemschikken en Creatief
  • De bestuursleden die op de achtergrond regelen dat alles in goede banen geleid wordt

Zonder hun belangeloze inzet zou de Stuurgroep BundeNuSamen met lege handen staan.

Wij wensen onze vaste en incidentele bezoekers, onze vrijwilligers en iedereen die Ut Zaelke een warm hart toedraagt een gezellige, sfeervolle jaarwisseling toe en voor 2022 veel liefde, geluk en vooral gezondheid!

Laten we ook in het nieuwe jaar belangstelling voor elkaar tonen, blijf elkaar – al is het op gepaste afstand – volgen, neem wat vaker dan anders de telefoon in de hand en neem vooral contact met ons op als je hulp of gewoon wat aandacht nodig hebt.