Nieuwsbericht Unieke kans voor 6 jonge werkzoekenden (m/v) in Maastricht-Heuvelland

Publicatiedatum: 01 november 2017 15.50 uur

Podium 24Traineeship (leer/werk traject) met baangarantie

Instroom in functie van Operator Proces / Mechanisch! 

Podium24 biedt in samenwerking met SIM-Maastricht 6 gemotiveerde kandidaten een unieke kans om in een inspirerende omgeving van de SIM-Leerwerkfabriek te worden opgeleid tot Operator bij een van de deelnemende SIM-productiebedrijven in Maastricht! Werk je graag samen, ben je besluitvaardig en beschik je over analyserend vermogen? Ben jij een doorzetter en leergierig? In bezit van minimaal VMBO met wiskunde (pre) en beheers je de Nederlandse taal? Dan zoeken wij jou!

Je verricht alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf en voert alle relevante interne productie-activiteiten uit. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, instellen, bedienen en bijsturen van de apparatuur, installaties en machines. Je bent bereid om in ploegen te werken en in het bezit van eigen vervoer. Werkervaring in de procestechniek is natuurlijk een pre.

In de eerste periode van max. 3 maanden ontvang je een basissalaris en indien je een uitkering ontvangt, blijft dit onveranderd als je hier recht op hebt. Na deze periode ontvang je een contract, direct bij het bedrijf zelf of via het HR uitzendbureau welke de instroom verzorgt en na ruim twee jaar sluit je de opleiding af met een erkent Mbo Diploma op niv 2 of 3.

Interesse?

Ga snel naar onze website en meld je aan!

Over de SIM en de SIM-LeerWerkFabriek

SIM staat voor Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht e.o.. Een collectief van bedrijven gevestigd op de diverse bedrijven-terreinen. In de SIM -  LeerWerkFabriek organiseren we collectief het leren door te werken. De beroepscompetenties / operator skills ontwikkelen in een levensecht bedrijf. Het project wordt breed maatschappelijk ondersteund, o.a. door de Gemeente Maastricht. Je volgt via het ROC - Techniekcollege ( Leeuwenborgh/ Arcus) de opleiding voor een erkend Mbo Diploma op niv 2 of 3 en in het leerbedrijf doe je de praktijk invullen. Je gaat niet meer naar de school, maar je volgt de lessen 1 x per week in de SIM-LeerWerkFabriek.

Over Podium24

Bent u of kent u iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging? Podium24 maakt er werk van en gaat samen met u op zoek naar een leuke job in Nederland, Duitsland of België! Op de website (www.podium24.nl) vindt u het actuele vacature-aanbod met maar liefst 300+ vacatures in de euregio. Daarnaast organiseert Podium24 iedere dinsdag tussen 14.00u en 15.00u op het gemeentehuis in Maastricht (Randwycksingel 22 te Maastricht) een spreekuur voor werkzoekenden.