Nieuwsbericht Uitnodiging Themamiddag Praktische hulp & hulpmiddelen in Ulestraten

Publicatiedatum: 03 april 2017 10.45 uur

Buurtnetwerk Ulestraten en Buurtzorg Meerssen
Ouderen blijven steeds langer thuis wonen: in hun eigen buurt, in hun vertrouwde omgeving. Dat is ook in de gemeente Meerssen het geval. Er zijn veel organisaties die u hierbij kunnen ondersteunen. Vaak zijn dat vrijwilligersorganisaties, maar ook professionals kunnen helpen.

In Ulestraten heeft een aantal van die organisaties de handen ineen geslagen om voor ouderen (en hun familie, vrienden en mantelzorgers) een aantal informatieve en gezellige ontmoetingen te organiseren.

Wij nodigen u van harte uit!

Buurtnetwerk Ulestraten, de ouderenadviseur en Buurtzorg Meerssen nodigen u van harte uit voor de eerste ontmoeting op vrijdag 21 april 2017 van 14.00-16.00 uur in D'n Huppel. Deze middag gaat over het thema 'Praktische hulp en hulpmiddelen'. Tijdens de middag vertellen deskundigen meer over hulp(middelen) die u kunt gebruiken om langer verantwoord thuis te blijven wonen. Er zal ook iemand van het Sociaal Team van de gemeente Meerssen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Verdere ontmoetingen

Na deze ontmoeting volgen meer middagen met thema's zoals mantelzorgondersteuning, voedingsadviezen, nut en noodzaak van bewegen en verantwoord medicijngebruik. Heeft u zelf ideeën voor een thema? Laat het ons weten.

Vervoer of hulp nodig?

Wilt u komen, maar heeft u geen vervoer of heeft u hulp nodig, laat dit dan weten via telefoonnummer 06-83537770 (buurtzorg) of e-mail meerssen@buurtzorgnederland.com.

Wij hopen veel mensen te mogen verwelkomen op vrijdag 21 april!