Gemeente Meerssen | Uitnodiging - Met elkaar in gesprek over denkrichtingen Mecanoo voor Meerssen-Centrum

Nieuwsbericht Uitnodiging - Met elkaar in gesprek over denkrichtingen Mecanoo voor Meerssen-Centrum

Gepubliceerd op: 24 november 2022 09:00

We zijn al een tijd aan de slag met het Centrumplan Meerssen. Met de herinrichting van de Markt en het omliggende gebied zetten we de puntjes op de i. Inwoners, ondernemers en bezoekers hebben in grote aantallen gehoor gegeven aan onze oproep om mee te denken. De eerste denkrichtingen (scenario's) komen binnenkort op tafel. En dat betekent dat we graag opnieuw met u in gesprek gaan over keuzes die voorliggen.

Meedenken over ontwerpmogelijkheden

Op woensdag 7 december 2022 presenteren de stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten van bureau Mecanoo een aantal denkrichtingen. Die geven inzicht in ontwerpmogelijkheden en keuzes die gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan keuzes op het gebied van gebruik, indeling, toegankelijkheid, groen en elementen die de beleving van het gebied versterken.

Mix van mensen

Ook nu willen we dat graag doen in een mix van mensen met hart voor elkaar en het prachtige gebied waar wij wonen, werken en elkaar ontmoeten. Jongeren, ouderen, ondernemers, bewoners en bezoekers. Dus meld u aan!

Doet u mee?

De presentatie van Mecanoo begint om 19.00 uur in gemeenschapshuis De Stip, Pastoor Dominicus Hexstraat 10 in Meerssen. Daarna gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek. Na een gezamenlijke terugkoppeling van de resultaten sluiten we de bijeenkomst om 22.00 uur. 

Aanmelden

Om organisatorische redenen is het nodig dat u zich aanmeldt. Aanmelden is mogelijk t/m 1 december via het e-mailadres communicatie@meerssen.nl.