Nieuwsbericht Trajekt dagelijks in gemeentehuis Meerssen

Publicatiedatum: 17 januari 2018 10.45 uur

Trajekt
Stichting Trajekt is vanaf 1 februari aanstaande dagelijks in het gemeentehuis van Meerssen te vinden. U kunt hier terecht voor hulpvragen bij maatschappelijke kwesties of individuele problemen. Maak een afspraak en de medewerkers van Trajekt staan u graag ten dienste. Ook haar diensten en activiteiten vinden plaats in het gemeentehuis.

Stichting Trajekt en de gemeente Meerssen werken nauw samen om het maatschappelijk welzijn en de leefsituatie van de inwoners van Meerssen beter te maken. Trajekt biedt direct of indirect ondersteuning om mensen in staat te stellen om op eigen kracht om te gaan met maatschappelijke problemen. Die ondersteuning verlenen zij op diverse gebieden: psychosociale hulpverlening, werken in groepsverband, versterking sociaal netwerk, schoolmaatschappelijk werk, jeugdbegeleiding in openbare ruimte en gezonde leefstijl jongeren.

U bent van harte welkom

Vanaf 1 februari heeft Trajekt een kantoorwerkplek en een spreekkamer ter beschikking in het gemeentehuis. De medewerkers zijn maandag tot en met vrijdag aanwezig. Zij zijn bereikbaar via het centrale telefoonnummer van Trajekt: 043 - 7630055.