Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Tour de L1mbourg op maandag 8 juli live vanaf de Markt in Meerssen

Gepubliceerd op: 01 juli 2019 13:40

Tour de Limbourgh
Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 tijdens de Tour de France van 5 t/m 28 juli weer het programma Tour de L1mbourg. Iedere dag is de wielertalkshow vanaf 18.30 uur live te zien op L1 TV (herhalingen om 20.30 en 22.30 uur).  De uitzendingen vinden dagelijks plaats vanuit een andere Limburgse gemeente, op een prachtige locatie. Ook de gemeente Meerssen is dit jaar weer 'gastgemeente' en wel op maandag 8 juli 2019 vanaf de Markt in Meerssen. U bent van harte welkom de live uitzending bij te wonen.

Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Frank Moonen bijdrages vanuit Frankrijk verzorgt. Sander en Gert ontvangen dagelijks leuke en inspirerende gasten aan tafel om de Touretappe van de dag te bespreken. Op L1 Radio gaat Rian Moonen dagelijks op zoek naar de mooie plekjes en verhalen in de gemeente van de dag. "Zo volgen we de Limburgse tour-volgers in eigen provincie, én langs de route in Frankrijk", vertelt Sander Kleikers. "Verder zitten we de mannen om wie het gaat, de wielrenners, dicht op de huid".

Van harte welkom!

U bent van harte welkom de live uitzending bij te wonen. Kom dus langs op maandag 8 juli op de Markt in Meerssen. Voor andere locaties: www.L1.nl/TDL.

L1 TV is te ontvangen via kabel, webtv op L1.nl, Ziggo Digitaal kanaal 30 (Limburg) en 713 (landelijk), Interactieve TV KPN kanaal 508 (Limburg) 507 (Noord-Brabant) 506 (Gelderland), Interactief zenderpakket Tele2, satelietaanbieder Joyne (betaalpakket), DVB-T en Digitenne.

Bekijk hier het promotiefilmpje