Nieuwsbericht Themamiddag 'Goed Voor Elkaar' Ulestraten over brandveilig & opening huiskamer Ulestraten

Publicatiedatum: 13 november 2017 13.55 uur

Buurtnetwerk Ulestraten en Buurtzorg Meerssen
Datum:
vrijdag 24 november 2017 van 14.00-16.00 uur
Locatie: in d'n Huppel in Ulestraten

Sinds begin dit jaar organiseren vrijwilligers, Buurtzorg en buurtnetwerk Ulestraten vrijdagmiddagen, waarin inwoners van Ulestraten elkaar ontmoeten of kennismaken. De bijeenkomsten hebben ook een informatief gedeelte over onderwerpen die ons allemaal aangaan. Tijdens de volgende bijeenkomst op 24 november 2017 geeft de brandweer een korte presentatie over brandveiligheid. Daarnaast dragen Jo & Marjo van Es uit Waterval een aantal dialectgedichten voor.

Officiële opening huiskamer van Ulestraten

De Goed-voor-elkaar-bijeenkomsten zullen in 2018 met nog grotere regelmaat plaatsvinden. De bijeenkomsten hebben dan ook meer een inloopkarakter: een huiskamer waar je elkaar ontmoet, waar je je goed en gesteund voelt en waar er voor iedereen kansen zijn om mee te doen of zelf activiteiten te ontplooien. Deze huiskamer van Ulestraten wordt op vrijdag 24 november officieel geopend door wethouder Berry van Rijswijk.

Vrijwilligers gezocht

De huiskamer Ulestraten zoekt nog enthousiaste vrijwilligers, die een of meerdere keren willen ondersteunen: meld u ter plekke aan of via buurtnetwerk.ulestraten@gmail.com.