Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Themachat GGD 'Slaapproblemen bij kinderen'

Gepubliceerd op: 26 september 2018 10:20

Op maandag 1 oktober organiseert het CJG043 speciaal voor ouders in de regio 043 een Themachat 'Slaapproblemen bij Kinderen'. Dit in samenwerking met Babs van Nesselrooij en Kim Steeghs. Babs en Kim zijn beide werkzaam als kinder(slaap)oefentherapeute in Maastricht en omstreken.

Stel je Vraag!

Ben jij een ouder in de regio 043 en heeft jouw kind problemen met slapen? Chat dan op maandag 1 oktober tussen 20.00 en 22.00 uur gratis en anoniem met Babs en Kim via www.cjg043.nl

Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Slaapproblemen kunnen in elke leeftijdsfase voorkomen bij kinderen. Van baby's die veel huilen en weinig slapen tot peuters die niet willen inslapen of doorslapen. Of niet in het eigen bed willen slapen. Of juist heel vroeg wakker worden. En van basisschoolkinderen die 's avonds niet naar bed willen en eindeloos blijven discussiëren over het tijdstip van naar bed gaan. Tot pubers die moeilijk in slaap kunnen komen. En al wat meer... Alle vragen die op welke manier dan ook te maken hebben met het slapen van je kind, kun je tijdens deze themachat voorleggen!

Over Babs & Kim

Babs is als kinderoefentherapeute Cesar werkzaam in haar eigen praktijk: 'Babs Kinderoefentherapie' in Maastricht. In haar praktijk behandelt ze kinderen met motorische problemen zoals: onhandigheid, slordig schrijven of kleine kinderen die bijvoorbeeld vertraagd leren lopen en/of niet kunnen kruipen. Daarnaast is ze slaapoefentherapeut en behandelt ze kinderen (en hun ouders) met slaapproblemen.

Meer informatie: www.kinderoefentherapie-limburg.nl

Kim is sinds 2000 als oefentherapeut Cesar werkzaam in haar eigen praktijk in Valkenburg en Hulsberg. Daarvoor heeft ze enkele jaren gewerkt in verschillende praktijken in Amsterdam en omgeving. Haar aandachtsgebieden zijn adem- en ontspanning, chronische lichamelijke pijn, bekken- en rugklachten. Sinds enkele jaren richt zij zich steeds meer op het begeleiden van mensen met slaapproblemen, van alle leeftijden. Als slaapoefentherapeut behandelt zij het slaapprobleem als onderdeel van het algemeen dagelijks functioneren en is ze specialist in het bereiken van positieve gedragsverandering.

Meer informatie: www.oefentherapievalkenburg.nl