Gemeente Meerssen | Themabijeenkomst 'Onderzoeksrapportage oorzaken hinder en schade door verkeerstrillingen Sint Catharinastraat'

Nieuwsbericht Themabijeenkomst 'Onderzoeksrapportage oorzaken hinder en schade door verkeerstrillingen Sint Catharinastraat'

Gepubliceerd op: 11 november 2021 10:40

Raad
Op dinsdag 23 november 2021 vindt een themabijeenkomst voor de gemeenteraad plaats over de 'Onderzoeksrapportage oorzaken hinder en schade door verkeerstrillingen Sint Catharinastraat Ulestraten'. De themabijeenkomst begint om 20.00 uur. U kunt de bijeenkomst volgen via de livestream op deze website.

Adviesbureau Kragten heeft het onderzoek naar de oorzaken van de hinder en schade door verkeerstrillingen in Sint Catharinastraat afgerond met een rapport. Tijdens de themabijeenkomst van 23 november wordt de gemeenteraad geïnformeerd over de inhoud van het rapport, inclusief de conclusies en aanbevelingen.

Informatie

Bel met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043.
E- mail: info@meerssen.nl

Voorafgaande aan deze themabijeenkomst is er een themabijeenkomst over toekomstbestendig begraafplaatsenbeheer. Deze bijeenkomst begin om 19.00 uur.