Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Themabijeenkomst gemeenteraad over één Jeugdgezondheidszorg ZL

Gepubliceerd op: 12 april 2019 11:05

Gemeenteraad - voorzittershamer
Op woensdag 17 april 2019 vindt een openbare themabijeenkomst plaats voor de gemeenteraad. Aanvang 19.00 uur in het bedrijfsrestaurant van het bestuurscentrum, Markt 50 Meerssen. Belangstellenden zijn van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen op de publieke tribune. Deze bijeenkomst gaat over één Jeugdgezondheidszorg (JGZ) in Zuid-Limburg.

Presentatie over één Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

De drie organisaties voor Jeugdgezondheidszorg van 0-4 jaar in Zuid-Limburg en de GGD Zuid-Limburg (JGZ) 4-18 jaar worden samen één Jeugdgezondheidsorganisatie voor Zuid-Limburg. Tijdens de presentatie worden de ontwikkelingen toegelicht. Daarna is er voor de raad ruimte vragen (over het proces) te stellen. Daarnaast is het nadrukkelijk de bedoeling om input vanuit de gemeenteraden te krijgen om deze mee te nemen bij de verdere vormgeving van één Jeugdgezondheidszorg. In de gemeente Meerssen betrekken we ook de Adviesraad Sociaal Domein bij dit proces. Zij nemen ook actief deel aan de themabijeenkomst. De thema-avond wordt rond 20 uur afgesloten.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.