Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Terugblik PlusJeHuis informatie-avond

Gepubliceerd op: 17 april 2019 10:25

Plus je Huis logo
Gemeente Meerssen en Volta Limburg kijken terug op een geslaagde informatieavond PlusJeHuis op 1 april bij De Stip te Meerssen. Er waren ongeveer 30 woningeigenaren aanwezig om zich te laten informeren over energiebesparende maatregelen.

Alle zorg uit handen

PlusJeHuis Meerssen is een service van Volta Limburg voor huiseigenaren die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking. De gemeenten Meerssen, Gulpen-Wittem en Maastricht hebben daarom gezocht naar een partij die huiseigenaren hierbij kan helpen. Een onafhankelijke partij die u alle zorg uit handen neemt als het gaat om het verduurzamen van uw woning. Via een Europese aanbesteding vanuit de Regionale Energie Alliantie kwam Volta Limburg B.V. als beste partij uit de bus.

Een plan

Hoe maakt u uw huis energiezuiniger? En hoe zit het met gevelisolatie, zonnepanelen en een warmtepomp? Bewoners worden door Volta Limburg volledig ontzorgt. Van advies en offerte tot financieringsmogelijkheden, uitvoering en garantie.

Wilt u weten welke maatregelen bij uw woning van toepassing zijn? Kijk voor meer informatie op www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen.