Gemeente Meerssen | Taalcafé Bunde

Nieuwsbericht Taalcafé Bunde

Gepubliceerd op: 22 juli 2022 09:50

Taalcafé Bunde
Bericht van Bunde Nu Samen

Iedereen die meer of beter Nederlands wil leren praten, is op dinsdagmorgen welkom in het Taalcafé Bunde. We beginnen om 10 uur met koffie en thee en beslissen samen wat we die ochtend willen doen.

Soms is er een onderwerp waar we met elkaar over praten. Soms wil iemand 'n artikel of brief lezen. Vaak spelen we samen een taalspel. Het Taalcafé is geen taalles. We praten samen, iedereen kan vragen stellen, woorden worden uitgelegd. We oefenen samen de woorden goed uit te spreken. Soms gebruiken we handen en voeten om iets uit te leggen. Soms zingt iemand een liedje om een woord of begrip duidelijk te maken. Sommige bezoekers komen iedere week, anderen alleen als ze tijd hebben. Meestal zijn we met 5 tot 8 personen.

Het Taalcafé is gratis en iedereen die mee wil doen is van harte welkom. Ook als je de eerste keer alleen wil luisteren. Taalcafé Bunde is ook in de zomervakantie open. Kinderen zijn welkom en kunnen gewoon meedoen.

Waar is het Taalcafé?

Het Taalcafé Bunde is in Ut Zaelke. Tegenover het treinstation, rechts naast de apotheek. Adres: Mgr. Theunissenplantsoen 20 in Bunde. 

Meer weten? 

Als u meer wilt weten, kom dan op dinsdagmorgen naar het Taalcafé. Of stuur een mail aan TaalcafeBunde@gmail.com.

Tot ziens!