Gemeente Meerssen | Supporters stellen Sportakkoord Meerssen vast

Nieuwsbericht Supporters stellen Sportakkoord Meerssen vast

Gepubliceerd op: 24 juni 2020 16:45

sportakkoord 2020
De afgelopen maanden hebben sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners gewerkt aan de totstandkoming van het Sportakkoord Meerssen. Supporters hebben hun handtekening gezet onder het sportakkoord en het daarmee vastgesteld.

Trotse supporters

Diverse enthousiaste supporters hebben het Sportakkoord Meerssen (digitaal) ondertekend. Daarmee is het sportakkoord definitief vastgesteld. "Het team van supporters is divers en vertegenwoordigt o.a. lokale (sport)verenigingen, (sport)bonden, basisscholen, kinderopvangcentra, fysiotherapiepraktijken en zorginstellingen uit Meerssen. Daar zijn we trots op!", vertelt sportformateur Elvera Weusten (Negen). "Ondanks de corona-maatregelen is het toch gelukt om supporters het Sportakkoord Meerssen digitaal te laten ondertekenen.

Sportakkoord Meerssen

In het sportakkoord zijn ambities uitgewerkt om meer mensen in Meerssen te laten sporten en bewegen. De betrokken supporters willen een gezonde en actieve leefstijl stimuleren en iedereen laten meedoen, van jong tot oud. Zo krijgt iedereen de kans op een gezond en gelukkig leven. De ambities zijn vertaald naar concrete acties waar de supporters mee aan de slag gaan. Het sportakkoord wordt ingediend bij Vereniging Sport- en Gemeenten (VSG). Samen met de supporters wil de sportformateur verder aan de slag met de actiepunten uit het sportakkoord. Hiervoor worden werkgroepen van supporters gevormd die acties gaan oppakken en realiseren. Meer informatie hierover volgt.

Blijf op de hoogte

Meer weten over het Sportakkoord Meerssen? Neem contact op met sportformateur Elvera Weusten via 06 51754164 of elvera@negen.nl. Wil je nog supporter worden? Dat kan via de volgende link: Word supporter.