Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Succesvolle eerste digitale vergaderingen gemeenteraad Meerssen

Gepubliceerd op: 08 mei 2020 11:45

Vanwege de Coronacrisis vinden op dit moment geen fysieke vergaderingen van de gemeenteraad plaats. Mede door de nieuwe Spoedwet van de Rijksoverheid kan de gemeenteraad nu digitaal vergaderen. Na een goede voorbereiding en enkele testmomenten vond op woensdag 6 mei met succes de eerste digitale raadsadviesvergadering plaats. Op donderdag 7 mei was de tweede digitale raadsadviesvergadering. De vergadering werden live gevolgd door 156 (woensdag) en 87 (donderdag) kijkers.

Digitale raadsadviesvergadering

Voorzitter Sjraar Hovens, raadsgriffier Yarka Dreessen en griffiemedewerker Randy Wanten leiden van het gemeentehuis de digitale raadsadviesvergadering van 6 mei 2020 in goede banen 

Alle openbare digitale vergaderingen van de gemeenteraad zijn vanaf nu live te volgen. Klik hiervoor op de dag van de vergadering op de button 'livestream' op de beginpagina van www.meerssen.nl. Of ga rechtstreeks naar het raadsinformatiesysteem (RIS).  Via het RIS kunt u achteraf ook de digitale vergaderingen terugkijken.

Op dinsdag 19 mei vindt de eerste digitale raadsvergadering plaats. Ook deze kunt u vanaf 19.00 uur live volgen via de livestream.