Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Stichting Vier het Leven neemt ouderen mee uit

Gepubliceerd op: 10 december 2019 12:50

Vier het Leven, Stichting
Sinds 2012 is het voor ouderen mogelijk met Stichting Vier het Leven naar Theater aan het Vrijthof in Maastricht te gaan. Ouderen van 65 jaar of ouder worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van de organisatie. De vrijwilliger brengt u (in een groepje van max. drie senioren) naar het theater. In het theater wordt u ontvangen met koffie of thee en samen met de vrijwilliger kijkt u naar een theatervoorstelling naar keuze. Na afloop brengt de vrijwilliger u weer veilig thuis.

Ouderen die belangstelling hebben, kunnen zich kosteloos inschrijven. U krijgt dan twee keer per jaar een programmaboek. In het programmaboek staat een selectie aan theatervoorstellingen. Bovenop de kaartprijs betaalt u een toeslag voor het arrangement dat bestaat uit vervoer, begeleiding en consumpties.

In de gemeente Meerssen zijn er al tientallen senioren die belangstelling hebben in het culturele programma van 'Stichting Vier het Leven'. In de komende maanden staat onder andere op het programma diverse concerten van Philharmonie Zuid-Nederland, het Metropole Orkest en de musical 'Haal het doek maar op' met in de hoofdrol Mariska van Kolck. Het volledige programma is te vinden op de website www.4hetleven.nl.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse om eens een middag of avond met Vier het Leven naar het theater te gaan? Bel dan tijdens kantooruren naar telefoon 035-5245156 of mail naar info@4hetleven.nl. U krijgt dan kosteloos een kennismakingspakket per post toegestuurd.

Vrijwilligers gezocht uit de gemeente Meerssen

De Limburgse afdeling zoekt nog vrijwilligers uit de gemeente Meerssen. Heeft u interesse? U dient te beschikken over een auto met vier deuren en waarbij ook nog plek is voor een rollator (of misschien wel twee). Potentiële vrijwilligers kunnen zich melden bij Mark Mülders via e-mail: mark@4hetleven.nl.

De stichting - die in Limburg onder leiding staat van Mark Mülders - is in 2005 opgericht door twee dames uit Broek in Waterland. Een initiatief waarbij twee vriendinnen in hun vrije tijd met ouderen uit het dorp naar Koninklijk Theater Carre gingen is uitgegroeid naar een landelijke stichting met 1900 vrijwilligers en landelijk meer dan 30.000 deelnames per jaar. In Limburg ligt het zwaartepunt van de organisatie in de regio Maastricht. Meer informatie: www.4hetleven.nl.