Gemeente Meerssen | Stichting Ouders voor Ouders & Ontmoetingspunt De Ketel in Meerssen

Nieuwsbericht Stichting Ouders voor Ouders & Ontmoetingspunt De Ketel in Meerssen

Gepubliceerd op: 23 november 2022 15:20

Ouders voor ouders
Op dinsdag 29 november a.s. is er een feestelijke start in Ontmoetingspunt De Ketel in Meerssen. Stichting Ouders voor Ouders gaat vanaf december 2022, als aanvulling op andere locaties in Limburg, in De Ketel ouderbijeenkomsten voor ouders met een zorgenkind organiseren. Belangstellende ouders en andere geïnteresseerden zijn van 11.00 tot 13.00 uur welkom.

Wat is Stichting Ouders voor Ouders?

Stichting Ouders voor Ouders helpt ouders met een of meer (pleeg)kinderen die door een aandoening extra zorg nodig hebben. De stichting helpt, ondersteunt, informeert en inspireert deze ouders. Dat is nodig want als mantelzorgouder sta je 24 uur per dag, 7 dagen in de week 'aan'. Om deze ouders (h)erkenning te bieden en hen te faciliteren in de wereld van zorg, organiseert Stichting Ouders voor Ouders, veelal gratis en altijd zonder verplichte diagnose, tal van activiteiten waaronder spreekuren, ouderbijeenkomsten, workshops, familieweekenden en de jaarlijkse Ont-Moet-Zorg Dag.

Extra locatie

Ontmoetingspunt De Ketel wordt dus een extra locatie voor in ieder geval ouderbijeenkomsten. Een extra locatie naast Limmel (spreekuur op afspraak) en Valkenburg voor ouders van de Kindervallei en Adelante (inloopspreekuur en op afspraak). Informatie over de (vaste of flexibele) frequentie van de ouderbijeenkomsten in Meerssen volgt zo snel mogelijk.

Meer informatie

Bezoek de website van Stichting Ouders voor Ouders voor meer informatie en de actuele agenda met activiteiten. Of neem contact op via info@stichtingoudersvoorouders.nl of telefoon 06 5539 7782.