Nieuwsbericht Startersdag voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Publicatiedatum: 28 maart 2018 09.35 uur

Starterscentrum
Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding een van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Na Maastricht en Roermond organiseert het StartersCentrum Limburg de Startersdag Limburg in Heerlen. Een gratis regionaal event voor eenieder die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of de laatste jaren als zelfstandige is gestart. De Startersdag vindt plaats op donderdag 19 april a.s. van 19.00-22.00 uur op Businesspark Cmill.

Ondernemen doe je samen!

De Startersdag in Heerlen is een gratis event voor eenieder die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of de laatste jaren als zelfstandige is gestart. Gezien de groei van het aantal ondernemers en zzp-ers (voor 2018 +2%) voorziet de Startersdag in een duidelijke behoefte. Namelijk, kleinschalig, in de regio en op 1 plek starters informeren, de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers ontmoeten in een ondernemende omgeving

Programma

Afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk is een boeiend en informatief programma samengesteld, In twee rondes worden diverse workshops aangeboden:

  • Starten vanuit de WW (UWV)
  • Starter en fiscus (Belastingdienst)
  • Starter en de bank(financiering); waarom een ondernemingsplan (Rabobank)
  • Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap (OAMKB)
  • Versterk je merk online! (Pure Minds)
  • Broodfonds en verzekeringen (Risk-Co)
  • Ondernemend presenteren; Presenteer jezelf, pitch je bedrijf en spreken als een verkoopkans (Presual)

Naast de workshops is er een startersinformatiemarkt waar diverse bedrijven zich presenteren met diensten die starters vaak nodig hebben.

Aanmelden

Deelname aan de Startersdag en de workshops is gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dat kan vanaf zaterdag 24 maart via de website http://www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.