Nieuwsbericht Startersavond voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Publicatiedatum: 11 januari 2018 09.20 uur

Starterscentrum
"Ondernemen doe je samen!"

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Een goede voorbereiding is een van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Daar helpt StartersCentrum Limburg, samen met het UWV, Belastingdienst, banken en andere organisaties graag bij. StartersCentrum Limburg (voorheen StartersCentrum KvK) organiseert nu voor de tweede keer een startersavond. Dit startersevent vindt plaats op donderdag 25 januari 2018 van 19.00-22.00 uur in Business Center Roerpoort, Schepersweg 3 in Herten.

Startersavond

De Startersavond is een gratis event voor eenieder die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of de laatste jaren als zelfstandige is gestart. Gezien de groei van het aantal ondernemers en zzp-ers voorziet de Startersavond in een duidelijke behoefte. Namelijk, kleinschalig, in de regio en op één plek starters informeren, de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers ontmoeten in een ondernemende omgeving. Een boeiend en informatief programma is samengesteld, afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk. In twee rondes worden diverse workshops aangeboden:

  • Starten vanuit de WW
  • Starter en fiscus
  • Een goed ondernemersplan; waar let de bank op?
  • Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap
  • Van social media naar social selling
  • Mijn uurtarief bepalen!

Naast de workshops is er een informatiemarkt waar diverse bedrijven zich presenteren met diensten die starters vaak nodig hebben.

Aanmelden en meer informatie

Deelname aan de startersavond en de workshops is gratis. Wel moet u zich even aanmelden. Dat kan via de website http://www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.