Nieuwsbericht Startersavond voor aankomende en pas gestarte ondernemers

Publicatiedatum: 13 september 2017 10.45 uur

Starterscentrum
StartersCentrum Limburg organiseert een Startersavond speciaal voor alle mensen in Limburg die overwegen om als zelfstandig ondernemer te starten of de laatste jaren als zelfstandige zijn gestart. Dit event vindt plaats op donderdag 28 september a.s. om 19.00 uur in ROOOMS, aan de Boschstraat 21 in Maastricht.

Het programma

Er is een enorme groei van het aantal ondernemers en ZZP-ers. Daarom is het goed om tijdens deze interessante informatieavond samen te komen en te informeren, kennis te delen, te netwerken en te ontmoeten in een ondernemende omgeving. Er is een boeiend en informatief programma samengesteld afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk. In twee rondes worden diverse leerzame workshops aangeboden.

  •  Starten vanuit de WW
  •  Startende en fiscus
  •  Startende ondernemer en de bank
  •  Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap
  •  Versterk je merk online!

Naast de workshops is er een informatiemarkt waar diverse bedrijven zich presenteren met producten en diensten die starters vaak nodig hebben. Uiteraard is er ook volop gelegenheid te netwerken en contacten te leggen.

Aanmelden

Het bezoek aan de startersavond en de workshops is gratis. Meldt u zich wel vooraf aan via de website. Daar is ook meer informatie te vinden over het evenement.