Nieuwsbericht Start renovatiewerkzaamheden Proosdijschuur

Publicatiedatum: 27 juli 2017 10.30 uur

Impressie voorzijde Proosdijschuur (HVN Architecten)
Op maandag 21 augustus starten de renovatiewerkzaamheden van de Proosdijschuur (in opdracht van de eigenaar). Ter voorbereiding plaatst de aannemer deze week al de bouwhekken. Deze zijn voorzien van doeken.

De schitterende hoeve krijgt een kwalitatief hoogwaardige invulling, waarbij verschillende functies elkaar aanvullen: een unieke combinatie van kwaliteitshoreca en een raadzaal. Dit vraagt wel om een ingrijpende verbouwing van het Rijksmonument. Aan de voorzijde wordt bovendien een aanbouw gerealiseerd. Deze verwijst naar een gedeelte van de oude Proosdijschuur dat hier begin vorige eeuw stond. De verbouwing gebeurt uiteraard met respect voor het historische karakter. In maart 2018 is de verbouwing van de Proosdijschuur en de aanpassing van de bestrating rond het gebouw gereed.

Aan- en afvoer materialen

De aan- en afvoer van materialen, machines en overige benodigdheden vindt plaats via de Markt. Op donderdagen wordt rekening gehouden met de weekmarkt en in voorkomend geval met andere evenementen op de Markt.

Vragen?

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.