Gemeente Meerssen | Stand van zaken werkzaamheden Volderstraat

Nieuwsbericht Stand van zaken werkzaamheden Volderstraat

Gepubliceerd op: 25 september 2020 09:00

Op maandag 5 oktober starten wij met de laatste werkzaamheden aan de Volderstraat. Voor deze werkzaamheden aan het asfalt moeten wij ook de kruising Volderstraat-Kruisstraat-Kuileindestraat-Beekstraat afsluiten. De asfaltwerkzaamheden gaan een week duren (tot vrijdag 9 oktober). Hieronder ziet u waar wij gaan werken (rode kader).

Volderstraat

Zoals u op het plaatje kunt zien worden er alleen werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. De stoep blijft tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk begaanbaar. De stoep tussen de Beekstraat en de Kruisstraat blijft altijd beschikbaar (groene pijl).

Bereikbaarheid Markt

Tijdens de werkzaamheden is de Markt niet meer bereikbaar via de Kuileindestraat of de Beekstraat. De Markt is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Herkenberg – Gansbaan (blauwe pijl op onderstaande afbeelding). Om de Markt bereikbaar te maken voor leveranciers wordt van maandag 5 oktober t/m vrijdag 9 oktober op de Herkenberg een tijdelijk parkeerverbod ingesteld. Deze route wordt alleen aangegeven voor leveranciers van de Markt.

parkeren

Bereikbaarheid parkeerplaats 't Bergske

Door de werkzaamheden is parkeerplaats 't Bergske via een omleiding te bereiken. Deze omleiding loopt via het Synagogenplantsoen en is met borden aangegeven (groene pijl op bovenstaande afbeelding).

Markt

Op donderdag 8 oktober gaat de weekmarkt gewoon door. Met de marktmeester zijn hier afspraken over gemaakt.

Informatie 

Gemeentelijk Klant Contact Centrum, tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.