Gemeente Meerssen | Stand van zaken werkzaamheden Korte Raarberg

Nieuwsbericht Stand van zaken werkzaamheden Korte Raarberg

Gepubliceerd op: 12 juni 2020 09:20

Korte Raarberg

De werkzaamheden aan de Korte Raarberg in Meerssen zijn inmiddels weer enkele weken bezig. Het eerste gedeelte van de straat is inmiddels voorzien van bestrating. In het tweede gedeelte van het werkvak plaatsen we op dit moment de middengoot.

De aanpassingen in de kruising Synagogeplantsoen-Korte Raarberg zijn inmiddels uitgevoerd. De aannemers begint nu met het bestraten van deze kruising. Zo is de Korte Raarberg vanaf onder weer goed begaanbaar en ontstaat er geen modderbad op de kruising bij regenval. Het wordt dan wel een beetje passen en meten in het gedeelte waar het straatwerk inmiddels gereed is. Hulpdiensten laten wij uiteraard te allen tijde in het werkvak toe.

Planning Korte Raarberg

Werkzaamheden kruising Synagogeplantsoen-Korte Raarberg 12-17 juni
Vanaf vrijdag 12 juni is het kruispunt Synagogeplantsoen-Korte Raarberg afgesloten voor verkeer om het straatwerk te kunnen aanleggen. Deze werkzaamheden aan het kruispunt duren tot ongeveer woensdag 17 juni. Tijdens het weekend is het nieuwe gedeelte alleen bereikbaar voor aanwonenden via het kruispunt Synagogeplantsoen-Korte Raarberg.

LET OP: van maandag 15 juni t/m woensdag 17 juni is het kruispunt weer afgesloten. Auto moeten vóór maandagmorgen 07.00 uur buiten de straat parkeren. 

Nieuw werkvak tot ca. huisnummer 40 vanaf 17 juni
Vanaf woensdag 17 juni breken we het volgende deel van de straat op. Dit werkvak loopt dan tot ongeveer huisnummer 40. In onderstaande plaatje is het nieuwe werkvak weergegeven.

Korte Raarberg