Nieuwsbericht Spoedreparatie gedeelte riool Prinses Beatrixstraat Bunde

Publicatiedatum: 11 februari 2016 12.45 uur

Bij reguliere onderhoudsinspectie is gebleken dat het riool in de Prinses Beatrixstraat plaatselijk in zeer slechte staat is. Op één plek zijn op zeer korte termijn maatregelen nodig. Dit gedeelte wordt op donderdag 11 en vrijdag 12 februari hersteld met behulp van 'relining'. Bij deze techniek wordt aan de binnenzijde van de rioolbuis een kous aangebracht. Het voordeel is dat de straat en het riool niet worden opgebroken. Het riool kan dan weer 50 tot 60 jaar mee.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, wordt de Prinses Beatrixstraat afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Wij verzoeken bewoners hun auto elders parkeert vanaf donderdag 11 februari 7.30 uur. Ook komt er een tijdelijk parkeerverbod in de Koningin Julianastraat ter hoogte van de kruising met de Prinses Beatrixstraat. De werkzaamheden zullen in de loop van vrijdagmiddag gereed zijn. De verkeersmaatregelen worden dan opgeheven.

Overlast

De werkzaamheden zullen enige overlast met zich meebrengen. Bewoners die op het te herstellen riool zijn aangesloten, ontvangen informatie van de aannemer wanneer zij wel en niet gebruik kunnen maken van de riolering. Dit zullen telkens kortere periodes zijn.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC).