Gemeente Meerssen | Speciale digitale sessies voor ondernemers in de gemeente Meerssen

Nieuwsbericht Speciale digitale sessies voor ondernemers in de gemeente Meerssen

Gepubliceerd op: 05 oktober 2021 15:50

Ondernemersbijeenkomst digitaal
Speciaal voor ondernemers organiseren Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) en de Gemeente Meerssen twee digitale sessies waarin ondernemers terecht kunnen met al hun vragen rondom de gevolgen van de coronamaatregelen. Ook wethouder Economie Peter Hovens en verschillende specialisten schuiven aan.

Het doel van de ondernemerssessies

Het doel van de sessies is om ondernemers in de gelegenheid te stellen om samen met andere ondernemers, de wethouder Economie en een aantal specialisten zaken te adresseren. Zaken die het gevolg zijn van de Covid-19 maatregelen, maar ook van de afbouw van de hulpmaatregelen per 1 oktober bijvoorbeeld.

Voordeel

Het voordeel van deze ondernemerssessies is dat ondernemers met elkaar in gesprek kunnen en hun ervaring delen. Wethouder Peter Hovens is aanwezig en weet van de hoed en de rand. Hij kan meteen anticiperen en kijken of het mogelijk is om afspraken te maken. De specialisten zorgen met hun kennis ervoor dat vragen duidelijk beantwoord worden. Daar waar niet direct een antwoord mogelijk is, kunnen afspraken worden gemaakt om een en ander uit te zoeken en te delen op een later moment.

Meer informatie

De ondernemerssessies zijn gepland op donderdag 21 oktober om 9.00 uur en donderdag 4 november om 17.00 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor een van deze sessies via carlo.poolen@meerssen.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een link waarmee u op het gekozen moment digitaal kunt aansluiten. Aanmelden kan tot één dag voor de sessie van uw keuze.

ESZL