Nieuwsbericht Snoei- en verfwerkzaamheden Dennenberg & Kloosterweg

Publicatiedatum: 12 juli 2016 10.45 uur

Op dinsdag 19 juli en woensdag 20 juli vinden werkzaamheden plaats aan het openbare groen en de verlichting aan de Dennenberg en Kloosterweg in Bunde. Het groen langs de weg wordt gesnoeid of uitgedund. De lantaarnpalen krijgen een verfbeurt.

Tijdelijke afsluiting

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, sluiten we de Dennenberg deze twee dagen af van 9.00-16.30 uur. We voeren de werkzaamheden in fasen uit. Op deze manier kunnen bewoners van de Dennenberg en Op de Berg (huisnummers 1 t/m 8) altijd via de Dennenberg van of naar hun woning rijden. U dient wel rekening te houden met enkele minuten vertraging!

Omleiding

Bij de afzettingen op de Dennenberg staan verkeersregelaars. Het verkeer wordt omgeleid via de Vliegveldweg. De omleidingsroute wordt aangegeven door middel van borden.

Kloosterweg

Ook aan de Kloosterweg vinden werkzaamheden plaats. Deze vinden echter niet gelijktijdig plaats met de werkzaamheden aan de Dennenberg. Op deze manier kunnen brom(fietsers) zoveel mogelijk gebruik blijven maken van een van beide wegen.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl