Nieuwsbericht SMHO zoekt vrijwilligers voor ophalen van kleding

Publicatiedatum: 02 december 2015 14.30 uur

SMHO kledingopslag

SMHO, de Stichting Sociaal-Medische Hulpverlening aan Oost-Europa, uit Meerssen is per direct op zoek naar vrijwilligers (m/v) om de ploeg van enthousiaste vrijwilligers uit te breiden.

SMHO zoekt mensen die op vaste tijden met een bestelbus de kleding uit de containers in de gemeente willen ophalen. Die worden daarna afgeleverd in het depot van SMHO in Bunde.

Bent u de vrijwilliger die SMHO zoekt? Voor deze functie als chauffeur is minimaal rijbewijs B verplicht. Met behulp van een schema wordt u samen met de andere vrijwilligers ingedeeld op één van de drie routes langs de kledingcontainers. Hierdoor weet u ruim op tijd wanneer u aan de beurt bent. Elke route duurt ongeveer 2 à 3 uur.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Of wilt u meer informatie? Dat kan via SMHO-voorzitter Roel Boer, via 06-36077452 of r.m.boer@hetnet.nl.

Over SMHO

SMHO verleent structurele hulp in Oost-Europa. Dat doen zij op sociaal en medisch gebied, in de ruimste zin van het woord, aan ziekenhuizen, instellingen voor meervoudig gehandicapten, kindertehuizen, scholen en via drinkwaterprojecten. SMHO is een stichting bestaande uit mensen die, puur op vrijwillige basis, meewerken aan de doelstellingen van de stichting en dus geen vergoeding krijgen voor hun diensten. Hierdoor kan SMHO alle financiële middelen volledig benutten voor de goede doelen. Meer informatie over projecten en werkwijze vindt u op www.SMHO.nl.