Nieuwsbericht SMHO bezoekt Polen om onderzoekstafel te overhandigen

Publicatiedatum: 26 mei 2016 12.55 uur

Een delegatie van de Stichting Sociaal Medische Hulpverlening aan Oost-Europa (SMHO) uit Meerssen bracht in mei weer een werkbezoek een aantal tehuizen voor gehandicapten, verzorgingstehuizen en een ziekenhuis in Polen. Doel van de reis was enerzijds een controle op de eerder in mei geleverde hulpgoederen. Het ging daarbij onder meer om ziekenhuisbedden, nachtkastjes, rolstoelen, poetswagen en kleding. Anderzijds was het bezoek aan Polen bedoeld om een nieuwe gynaecologische onderzoekstafel te overhandigen. Het gaat om een investering van enkele duizenden euro's, waarvan de helft is gefinancierd door SMHO.

SMHO

De gelden hiertoe wist SMHO te genereren uit de verkoop van ingezamelde kleding. Het gaat dan om kleding die niet direct naar projecten toegaat en op indirecte wijze bijdraagt aan de doelstellingen van SMHO.

SMHO dankt alle sponsoren voor het beschikbaar stellen van de vele hulpgoederen, die SMHO ook weer in de afgelopen periode mocht ontvangen.

Informatie

Meer informatie over de projecten van SMHO vindt u steeds op www.SMHO.nl. Daar leest u ook hoe u ons kunt steunen, financieel, maar ook door vrijwilliger te worden.