Nieuwsbericht Slot-etappe Mini-estafette

Publicatiedatum: 03 juni 2016 11.00 uur

Op vrijdag 31 mei is bij VDL Nedcar in Born (gemeente Sittard-Geleen) de laatste etappe ingeluid van de Mini-estafette Limburg. De Limburgse Bestuurdersdag 2015 stond in het teken van Innoveren en Ondernemen. De aanwezigen konden via het insturen van een op innovatie gebaseerde zin een maand rijden in de in Sittard-Geleen geproduceerde Mini winnen. Burgemeester Mirjam-Clermonts-Aretz was één van de winnaars. Zij gaf de Mini op haar beurt in bruikleen aan drie innovatieve mensen die in onze gemeente wonen en werken.

Op de foto wordt de Mini overgedragen aan ondernemer Roy Slangen, die de laatste etappe van de Mini-estafette Limburg zal rijden. Onder de aanwezigen burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz van de gemeente Meerssen en burgemeester Sjraar Cox van gastgemeente Sittard-Geleen.

Slot-etappe Mini-estafette

Boekje

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz presenteerde tijdens de bijeenkomst een fotoboekje met daarin de belevenissen van alle deelnemers aan de Mini-estafette Meerssen. Het boekwerkje kunt u volgende week inzien op deze website.

Verslag derde etappe: Tom Weyenberg, projectleider bij Werkbank BV