Gemeente Meerssen | Servicepunt Visit Zuid-Limburg Meerssen verhuist naar Rovi Sport

Nieuwsbericht Servicepunt Visit Zuid-Limburg Meerssen verhuist naar Rovi Sport

Gepubliceerd op: 26 april 2023 09:25

Rovi - bloemetje
Op 20 april is het nieuwe servicepunt van Visit Zuid-Limburg bij Rovi Sport aan de Bunderstraat in Meerssen geopend. Naast foldermateriaal is ook een interactieve zuil met toeristische informatie aanwezig. Rovi combineert sportartikelen waaronder wandel- en fietskleding met toeristische informatie voor inwoners en bezoekers.

Een warm hart voor Meerssen

Robert Smeets van Rovi Sport is een geboren en getogen Meerssenaar. "We dragen allebei Meerssen een warm hart toe. We wonen en werken in een prachtige gemeente. Toen we hoorden dat Visit Zuid-Limburg op zoek was naar een nieuwe locatie voor haar servicepunt, hebben we contact opgenomen.

We willen graag bijdragen aan de bekendheid van het prachtige historische Meerssen. Niet alleen voor de cultuurtoerist, maar ook voor de liefhebbers van wandelen en fietsen. Voor ons voelde de combinatie van sportzaak en een servicepunt van Visit Zuid-Limburg heel natuurlijk. Daarnaast willen we ook bijdragen aan de bekendheid van Meerssen als shoppingcentrum, want naast het reguliere aanbod kent Meerssen ook een aantal high-end speciaalzaken."