Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Schoonmonitor Meerssen: de eerste resultaten

Gepubliceerd op: 19 februari 2020 16:45

schoonmonitor
Een half jaar geleden ging de Schoonmonitor in Meerssen live. In deze app kunt u maandelijks uw mening geven over hoe schoon u onze gemeente vindt. Sindsdien hebben we 57 deelnemers mogen verwelkomen. Dankzij hen hebben we al vele meningen en observaties ontvangen. Tijd om de balans op te maken.

De ervaringen

In de Schoonmonitor kunt u aangeven hoe bepaalde zaken uw beleving beïnvloeden. Zo zagen we dat klein zwerfafval, onkruid en uitwerpselen negatief ervaren wordt. Daarentegen gaven de deelnemers aan positief te zijn over de mate van afwezigheid van graffiti. Daar zijn we trots op. Dit samen geeft ons een goed beeld van de ervaringen van de inwoners van Meerssen.

Doe mee!

Bent u het (on)eens met deze beoordeling en wilt u zelf ook uw mening geven? Help ons met meer meetpunten en meer deelnemers in 2020. Download nu gratis de Schoonmonitor-app op uw telefoon en begin gelijk met uw eerste meting en spaar mee voor leuke prijzen en kortingen.

Foto's

Vergeet niet om foto's toe te voegen aan uw beoordeling in de Schoonmonitor. Hiermee krijgen wij beter inzichtelijk waar het goed gaat en waar extra aandacht nodig is.

Hartelijk bedankt aan onze bestaande deelnemers voor het gebruiken van de Schoonmonitor en alvast van harte welkom aan nieuwe leden. We kijken uit naar alle beoordelingen in het nieuwe jaar.

Wij wensen u een mooie en schone carnaval.

Gemeente Meerssen

Meer weten over de schoonmonitor? Kijk op www.deschoonmonitor.nl.