Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Schoonmonitor gelanceerd

Gepubliceerd op: 24 mei 2019 10:40

Schoonmonitor app gelanceerd
"Kent u de Schoonmonitor-app al?" klinkt het donderdag 23 mei op de Markt in Meerssen. Een promotieteam staat met hun bakfiets klaar om de inwoners van de gemeente Meerssen alles te vertellen over deze nieuwe app voor de mobiele telefoon. De bezoekers van de weekmarkt reageren positief.

Hoe schoon is uw omgeving?

"De Schoonmonitor is een gratis app voor op uw smartphone", legt Lars de Werd van ABR Activatie aan voorbijgangers uit. "Als u zich aanmeldt, krijgt u maandelijks een aantal vragen over hoe schoon u uw omgeving vindt. U kunt ook een foto maken van de situatie en uploaden. Het geven van uw mening in de Schoonmonitor-app kost maar twee minuten per maand." Het promotieteam krijgt veel positieve reacties. Mensen willen graag hun mening geven over hun leefomgeving. "Het is geen meldingen-app, maar een manier om continu uw mening te geven over uw leefomgeving", voegt Lars toe.

Ik heb mijn mening gegeven. En dan?

De gemeente weet dankzij uw deelname hoe er door u gekeken wordt naar de openbare ruimte. Zo is goed te zien waar ruimte is voor verbetering. Het beheer, onderhoud en reinigen van de openbare ruimte kan daardoor beter worden afgestemd op de beleving van de inwoners van Meerssen.

Een extraatje

En er is meer. "Door elke maand uw mening te geven, spaart u met uw eigen digitale stempelkaart voor aantrekkelijke beloningen", legt Lars uit. "Een mooi extraatje!" Ook de Schoonmonitor-app downloaden? Dat kan geheel gratis in de Google Play Store voor Android en de App store voor iOS.

schoonmonitor