Nieuwsbericht Samenscholingsverbod Spoorstraat Bunde

Publicatiedatum: 09 maart 2018 11.00 uur

Burgemeester Clermonts-Aretz van Meerssen heeft op vrijdag 9 maart 2018 een samenscholingsverbod ingesteld voor het parkeerterrein bij het station aan de Spoorstraat te Bunde. Het verbod geldt van 9 maart t/m 20 april 2018 tussen 22.00-7.00 uur. Het samenscholingsverbod is ingesteld in overleg met politie, BOA, het buurtnetwerk en jongeren naar aanleiding van diverse overlastmeldingen vanuit de buurt.

Handhaving

Het besluit is gebaseerd op artikel 2.1.1.1 'Samenscholing en ongeregeldheden' van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Meerssen. Op grond van het verbod mag de politie bij wanordelijkheden of ernstige bedreiging van de openbare orde binnen het aangewezen gebied handhavend optreden.

Het samenscholingsverbod houdt in dat het tussen 22.00 uur 's avonds en 7.00 uur 's ochtends verboden is met twee of meer personen aanwezig te zijn in het aangegeven gebied. Degene die het verbod negeert, krijgt een forse boete.

Ter inzage

Het besluit en bijbehorende situatietekening liggen vanaf 9 maart 2018 op afspraak ter inzage bij het gemeentelijke Klant Contact Centrum, telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum, telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.