Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Samen voor de Voedselbank - Wat doet u?

Gepubliceerd op: 14 november 2018 10:10

Voedselbankactie 2018
Ook dit jaar organiseert L1 weer, samen met andere regionale omroepen, de actie Samen voor de Voedselbank. En dit kunnen ze niet alleen! Zij hebben uw hulp daarbij hard nodig! Helpt u mee?

De actieperiode loopt dit jaar van 5 t/m 13 december. Bijdragen aan de actie kan heel eenvoudig door het doneren van producten van het boodschappenlijstje. Maar de organisatie zoekt ook mensen die alleen, samen met de buurt, sportclub of collega's een actie op willen zetten om zo veel mogelijk voedselpakketten in te zamelen. De keuze voor het opzetten van een eigen actie is helemaal vrij. U kunt uw actie aanmelden via de website. Misschien dat u met deze actie ook nog regionale bekendheid krijgt, want de leukste, grootste, origineelste acties worden opgepikt door radio, tv of de online-afdeling van L1!

Zorg samen voor dat beetje extra

Met het inzamelen van lang houdbare producten helpt u zo'n 1500 gezinnen in Limburg die helaas niet in deze eerste levensbehoefte kunnen voorzien. Wij met z'n allen kunnen er voor zorgen dat er 'wat meer spek op de ribben' komt van de Voedselbanken, zodat zij een buffer kunnen vormen voor dié momenten dat zij geen aanvoer van middelen hebben en dan toch de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank kunnen helpen.

Trots

L1 is er trots op te kunnen melden dat Albert Heijn Limburg, Jan Linders, SNS Limburg en Holbox uit Echt zich als partners hebben aangesloten bij deze actie. Verder is Huub Stapel weer hét uithangbord van de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank'.

Zij hopen ook op uw hulp bij deze actie! Wilt u meer weten, kijk dan op onze website. U kunt uw vragen, initiatieven of leuke ideeën ook mailen naar voedselbank@L1.nl. Natuurlijk kunt u ook weer heel gemakkelijk online een donatie doen via www.l1shop.nl/doneren.

Samen zijn we sterker, sterk voor de Voedselbank!