Nieuwsbericht Samen aan de slag voor NL Doet!

Publicatiedatum: 07 maart 2018 13.55 uur

NLDoet
Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2017 is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet. Tijdens NLDoet steken organisaties samen met duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen om allerlei klussen te klaren.

Het college van B&W van de gemeente Meerssen steunt NLDoet en attendeert al haar medewerkers, de gemeenteraad en haar inwoners op dit mooie initiatief. Van het opknappen van een gebouw, groot onderhoud van een tuin en het repareren van speelgoed tot een gezellige middag voor ouderen. Tijdens NLDoet laten we zien dat samenwerking belangrijk is in onze gemeente. Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz en wethouder Berry van Rijswijk gaan zelf naar de muzikale middag met lekkere maaltijd bij de Zonnebloem afdeling Meerssen op 9 maart.

NLDoet bij u in de buurt

Wilt u weten wat er bij u in de buurt is te doen tijdens NLDoet? Kijk dan op www.nldoet.nl en vul uw postcode in. Er is altijd wel een leuke klus in uw omgeving.

Ter inspiratie

Een mooi voorbeeld is de actie van Scouting Bunde. Zij nemen zaterdag 10 maart met een grote groep vrijwilligers het clubgebouw onder handen, zodat de jeugdleden nog meer kunnen genieten van het mooie gebouw en omliggende terrein. Ze gaan het gebouw en de lokalen verven en schoonmaken, het hang- en sluitwerk repareren/vervangen, diverse herstelwerkzaamheden uitvoeren, achterstallig onderhoud plegen en een houtopslag bouwen. Klust u graag en heeft u zaterdag 10 maart a.s. een paar uurtjes vrij? Kom dan gerust naar Scouting Bunde (Kloosterweg 55, 6241 GA Bunde). Ze beginnen om 9.00 uur. Meld u aan via groepsbegeleiding@scoutingbunde.nl. Voor meer informatie: kijk op https://www.nldoet.nl/klus/29912. Of neem een kijkje op hun website, www.scoutingbunde.nl.

Het College van B&W wenst alle deelnemers een mooie NLDoet 2018!