Nieuwsbericht Rioolwerk bij rotonde Witte Hoek loopt uit

Publicatiedatum: 20 oktober 2017 10.20 uur

A2 Maastricht-logo
Half oktober is A2 Maastricht begonnen met het aansluiten van bergbezinkbassin Rothem op het rioolstelsel van de gemeente Meerssen. Daarvoor werken we sinds maandag 16 oktober bij rotonde Witte Hoek.

De werkzaamheden duren helaas langer dan verwacht

Daarom werken we ook zaterdag 21 oktober door. Maar het is onvermijdelijk dat we ook volgende week nog de hele week bezig zijn met het rioolwerk bij rotonde Witte Hoek. De reden daarvoor is dat we tijdens de uitvoering onbekende kabels en leidingen in de ondergrond zijn tegengekomen.

Bergbezinbassin Rothem - aanleg

Rotonde ook komende week gedeeltelijk afgesloten

Komende week gaan we verder met het rioolwerk bij rotonde Witte Hoek. Dat betekent dat de rotonde ook komende week gedeeltelijk is afgesloten. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten.

Verkeer dat vanaf de Ambyerweg of vanaf de Klinkenberg komt, kan in alle richtingen doorgaan.

Verkeer kan niet rotonde Witte Hoek op vanaf de Maastrichterweg (vanuit Meerssen) of vanaf de weg Kruisdonk (vanuit Nazareth). Verkeer kan wel vanaf de rotonde de Maastrichterweg of de weg Kruisdonk nemen.

Het was de planning om vanaf maandag 23 oktober bij de weg Kruisdonk aan het rioolstelsel te gaan werken. Dit werk schuift nu met één week op.

Op de hoogte blijven van de voortgang?

Volg de berichtgeving van A2 Maastricht (www.a2maastricht.nl/bergbezinkbassinrothem) en de gemeente Meerssen.